Niin se aika on vaan mennyt! :) Nopsaan kieltämättä.. Nyt jo joulukuu, kohta tammikuu ja sitten helmikuu..! Onhan tässä vielä aikaa, ei tosin enää kauaa.. :) 

Lääkäri totesi, että jatkaa samaan malliin levon kanssa. Teki lähetteen vielä eteenpäin kontrolliin, tilanne oli hyvä, mutta varmuuden vuoksi. Tuleepahan sitten pitkä reissu kävellä, ellei taksilla lähde hurruuttelemaan.. 
Ultrasi vielä ennen lähtöä masun päältä ja painoa oli nyt pienellä 1,3-1,4kg. :) Haarat taas tiukasti kiinni.. :) Yllätys taitaa säilyä ihan loppuun asti.. :)

Flunssa alkaa muuten olla ohitse, nenä vaan tosi tukkoinen ja sen takia ei saa kunnolla unta ja vaikea hengittää. Noo, kaippa se kohta menee ohitse.. Sietämätöntä vaan, kun nenä jatkuvasti tukossa ja jatkuvasti niistää, nenäsuihkeita ei saa käyttää.. Pakkohan sellainen on yöksi ottaa jos ei ala uni tulla muuten nenän takia!

Aktiivisesti jaksaa potkia, onneksi! Joskus tuntuu vain hassulle, ihan kuin työntäisi jalkaa vatsaa vasten täysillä. ;) Välillä möyritään kunnolla, tänään oltiin sitten pää alaspäin. Mitä pitemmälle menee, sitä paremmin liikkeet tuntuu ja aktiivisesti jaksaa, varsinkin pienen kävelyn/puuhastelun jälkeen. :)

Tänään joutui taas pysähtelemään vähän väliä, supistukset tuli rajuina. Papat ja mummot ohittaa jo kevyesti kävellessä! Ennen oli toisin päin.. ;) Sehän on tosin vain väliaikaista.. ;)

Niin! Tänään alkaa perhevalmennus, jännittää jo kivasti mitä kaikkea siellä on.. :) Varmasti hyödyllistä tietoa, ainakin ensikertalaiselle. :) 

Lumi viimein pysynyt maassa, ihanaa! Eilen tuli laitettua joululiinaa, koristeita ja kynttiliköt tunnelmaa tuomaa. :) Joulutunnelmaa. <3 

Tuntuuko se vaan omasta mielestä oudolle, mutta raskaana ollessa sitä katselee rattaita tarkemmin? Muutamat samanlaiset on tullut vastaan mitä meillä on. :P Ennen raskaaksi tuloa sitä katseli muiden isoja vatsoja, nyt vaan rattaita ja lapsijuttuja.. :) 

Sitä ei kannata vielä stressata, onhan siihen aikaan. Nimittäin synnytykseen. En osaa vielä asiaa oikein ajatella miltään kannalta, vielä. Tuntuu vain jotenkin hassulle edes ajatella vielä asiaa. Se tulee sitten ja sitten saa nyytin. Eihän se ihan noin yksinkertaista ole, mutta en osaa sitä vielä stressailla. Kyllä sen aika koittaa sitten myöhemmin. Nyt vaan nauttia tästä masusta ja potkuista. <3