Maanantai. Sinne tuntuu olevan niin kauhean pitkä aika. Nyt on jo sentään torstai! Tänään suunta mökille ja sunnuntaina takaisin aamusta, mies joutuu menemään iltavuroon. 

Kaikkea se raskaus saa miettimään. Mikä olisi fiksuin tapa kasvattaa lapsi, mitä kaikkea tulisi opettaa elämän varrelle, mitä kaikkea antaa itse oppia? Kaikenlaisia kysymyksiä, vastauksia sitten kun se muksu on sylissä ja valmiina oppimaan maailmasta jotain! :)

Niin täpinä olot päällä, ettei tiedä mitä kaikea kirjottaisi ja missä järjestyksessä! :)

Oli ihan hyvä idea laittaa kirjeilmoitusta ja saada uusia mammakavereita, joilla on kokemusta jo vauvaiästä ja raskaudesta. Saa hyviä neuvoja ja saa purkaa mieltään, jollekulle. :) 

Tänään siis suunta mökille, siellä jo isoveikat ja äiti odottelee. Kunhan tuo mies on saanut tarpeeksi nukuttua yövuoron jälkeen, jotta voimme suunnata mökille ja nauttia ihan vain rauhasta. :) Pääsee koiruuskin uimaan! :)

Nyt taidan lopetella näihin tunnelmiin, siirtyä kohta pakkailemaan ja kirjoittelen maanantaina, kuinka meillä sujui ultrassa ja mitä kaikkea sitä sai selville. :) Siihen asti..

<3: http://www.youtube.com/watch?v=N2l8KtdQ7Ek