Niinpä niin. Onko mikään yllätys, että olen flunssassa? Varmaan sairastan yli sen määrän mikä on "normaalin mitoissa". Kuumetta en ole uskaltanut mittailla, tuskin on. Nenä vuotaa vaan ja olo täysin väsynyt ja rättipoikki. Plääh. Miehellä vain pientä nuhaa. Huomenna olisi pikkujoulut, tuskin mennään. Harmi.

Kävin tiistaina juurihoidossa. Ei kannata ihan uskoa mitä netissä lukee, että koskee kovasti! Tai sit miulle sattui vaan tosi hyvä lääkäri, puudutti kunnolla ettei ollut mitään tuntoa. Nyt ei vielä pysty kovaa syömään tuolla puolella ja hiukan kutittaa. Tiistaina soitella, jos ei ala parantumaan mihinkään suuntaan.

Aika mennyt kotona lepäillessä ja nyt flunssan kourissa. Villasukkaa pukkaa, tennarisukkaa taas vaihteeksi. Meni ekat tennarisukat vähän penkin alle.. 

Nyt olen huomannut, että masussa potkitaan ahkerammin ja kovemmin. :) Tiistaina selviää mikä on tilanne. Sinne asti ainakin ihan rauhallisesti ottaa.

Muksunhuoneessa jo maalia saanut pintaan pari seinää, vielä yksi seinä+patteri+pikkuovi ja sitten lattia! Sen jälkeen saisi vielä listat ja se olisi siinä! ^^

Tänään pitäisi postilaatikossa olla ilmoitus. H&M:n vaatteet olisi viimeinkin tullut! <3 T-paita, pitkähihainen ja sukkahousut, mammakokoa tietenkin. ;) Ei tahdo nämä omat t-paidat oikein sopia, nousee selästä ja ei peitä kunnolla masua. :) Onhan tuo kasvanut, sen huomaa vasta kun peiliin tiirailee tarkkaan. :D Vielä pystyy selällään nukkumaan tai no, pystyisi jos ei flunssa vaivaisi.. 

Jospa sitä lähtisi neulomisen maailmaan ja töllöön pyörimään joku leffa. :) Mukavaahan se on sairastella vai?

Tähän loppuun video, joka pysäytti. Sai miettimään. Järkytti. Veti sanattomaksi. Kannattaa katoa, varsinkin jos tupakoit ja olet raskaana!

http://www.findance.com/uutiset/21307/kotimainen-valistusvideo-iskee-nyt-maailmalla-nain-moni-suomalaisaiti-tekee-vaarin?fb_action_ids=687856111234292&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582