Eipä meidän neitokainen/herrasmies haaroja halunnut aukaista! Haluaa pitää yllätyksenä kumpi on. :) Kaikki mitat oli hyviä ja painoa oli kertynyt jo huimat 1100g! :) 

Kiitosta tuli niin terkkarilta, kuin lääkäriltä. Painoa tippunut, sokerit pysynyt hyvänä. Nyt enää 2-3krt/vko mittaukset. :) Tuli ihan hyvä mieli, varsinkin sen jälkeen mitä lääkäri totesi..
Kontrolliaika 2viikon päähän, lenkkeilykielto tuli uutena listaan mitä ei saa tehdä. Totesi, että saattaa olla jos tilanne ei parane sen ihmeemmin, että vuodelepoa jonkun aikaa. Nyt saa vaan rennosti ottaa ja levätä. Saattaa olla jos tilanne ei muutu, niin vähän ennen laskettua aikaa voisi pikkuinen tulla tupsahtaa! Nyt vaan tarkkaillaan tilannetta..

Ylitsevuotava väsymys. Ei vaan jaksa mitään. Yö meni lähes tulkoon valvoessa, ei tullut uni silmään. Aamulla aikasin heräilyä, koira ei olisi millään halunnut herätä. Laiska mikä laiska. :)

Mies naureskeli, että kyllä vuodelepo maistuisi hänellekin. Epäilen, että mieli muuttuu siinä vaiheessa, kun joutuu itse kokeilemaan. ;)

Suklaata sorruin pitkästä aikaa ostamaan, muutaman palan jälkeen iski äklötys. :D Silti oli pakko saada, tehnyt niin mieli pari päivää..

Huomenna jos lähtisi hyvän ystävän kanssa sitten kaupungille kahville. :) Voisi samalla maalit hakea kaupasta. :) Nyt alkaa ajatus takkuamaan, väsyttää niin paljon.

Nyt viedään haarat kiinni ja levolle! ;>