Käytiin eilen perhevalmennuksessa, ensimmäinen kerta. Uutta tietoa ei juuri tullut, lähinnä käytiin läpi mitä tulee eteen ja mitä käydään läpi. Saatiin kokeilla eri kokoisia "nukkeja". Oikean lapsen painoisia. Isoin oli viikolta 28, aika painava jo! Lopuksi saatiin mukaan laatikot, missä oli mm. shampoota, siteitä, body, öljyä, ensilelu, vaippa jne. Saadaan vielä yksi ilmainen body! Ihanaa! ;) Seuraava kerta olisi kahden viikon päästä. "Kotitehtävänä" oli miettiä millainen äiti/isä minusta tulee, millainen tulevasta lapsesta tulee, miltä hän näyttää, silitellä/jutella/kuunteluttaa musiikkia kohtuvauvalle. 

Tänään siis muksu on ainakin jyllännyt ja kovaa! :) Masu hytkyi, näkyi selvä kohta missä sitä mennään! :3 Kova meininki tahtoo olla päällä. :) Onneksi yöt saa nukkua rauhassa, tosin nyt on tullut valvottua. Ei mitään hajua mistä johtuu, liekkö tuo ulkoilun jääminen vaikuttanut ja asennon löytäminen asiaan..

Tilasin tuossa aikaisemmin mammavaatteita, mekon+sukkahousut+t-paidan+pitkähihaisen. Tänään haettiin ne ja hyvältä näytti ja tuntui! Harvoin vaate sopii miulle päälle, mutta tuo mekko oli just ihana! :) Kannatti siis tilata se viimeinen kappale sieltä varastosta pois.. ;)

Tänään isäntä on myöhään töissä, iltavuoroa pukkasi, niin päätin sitten illasta hemmotella itseäni! Sauna päälle, kasvonaamiota, hakisi vähän jäätelöä lähikaupasta ja ottaisi ihan rennosti unohtamatta glögiä! ;) Mahtaa tänäkin iltana tarvita närästyslääkettä, alkaa tuo iltanärästys taas vaivaamaan ikävästi..

Jospa sitä lähtisi sinne jäätelön hakuun ja saunan lämmitykseen! :)