Miltä se tuntuu ääneen sanoa "Olen raskaana". Voin sanoa, että aika jännältä, oudolta, ihanalta, kaikkea yhtä aikaa ja vielä enemmän!

Kävin tänään töiden jälkeen kirpputorilla ja katselin vauvanvaatteita, kuinkas muutenkaan. Nyt saanut tietää, että joku siellä potkii ja odotan innolla rakenneultraa jossa selviää kumpi on kyseessä! <3 Onko pikku neiti vai herra. :) 

Mieheni toivoo tietenkin poikaa ja itsellä olisi kanssa kiva pikku herra. :) Jostain syystä vain alitajunassa jyllää ajatus pikku neidistä.. :)
Noo, se selviää sitten! :)

Eilen kävin johtajalle toteamassa, että olen raskaana rv10. :) Onnitteli kovasti, kyseli laskettua aikaa ja miten mies suhtautunut asiaan. :) Tänään kävin TAAS johtajan puheilla ja totesin, että haluaisin sitten vähän kevyemmälle puolelle (hoitotyö osaa olla raskasta) ettei käy mitään vahinkoa (selkäkivut).
Luin netistä milloin hoitajat jääneet sairauslomalle. Osa jäänyt jo alkutaipaleella, ihan vain selkäkipujen takia, osa kestänyt loppuun asti, osa puolen välin aikoihin. Aion itse katsastella tätä oloa (ja masua) miltä se alkaa tuntumaan. Jos alkaa alaselkä yhtään oikkuilemaan niin suoraan saikulle! En halua riskeereta omaa terveyttä tai pieneni terveyttä!

Aina puhutaan NAISTEN kannasta suhtautumisesta raskauteen. Onhan tietenkin MIESTENKIN juttuja, mutta olisi kiinnostavaa seurata miten oma mies reagoi tähän raskauteen ja muutoksiin, ihan kirjallisena. Mahtaisi tulla hieman erilaista mitä suullisesti.

Vaikka tämä raskaus on ollut odotettu, on se silti tuntunut niin jännittävältä. Tässä ei ajatella vain omaa napaa, vaan kahta napaa. Miten niin pieni voi olla niin rakas jo tässä vaiheessa? :,)

Jotenkin tuntuu, että aika hurahtanut niin nopeasti. Nyt jo viikko 10 menossa! Ensi viikolla 11! Sitä seuraavana 12 ja uusi ultra! Siellä kuullaan toivon mukaan pienen sydänäänet. <3

Muistakaa, kun olette raskaana naiset hyvät. Antaa miesten silitellä, taputella, tehdä joskus puolesta asioita, osallistua ultriin jne. Se on heillekin kuitenkin tärkeää, ainakin miehelleni. Hän halusi yksi päivä napata kuvan ultrakuvasta puhelimeen, kantaa siis mukanaan pienen pientä ihmettä!

Ja tähän lopuksi, tänään aion pitää hemmottelupäivän. Suklaanaamio, rentoutusta, televisiota, tummaata suklaata (sitä tulisi välttää mutta juuri tummaa suklaata tekee mieli!) :)