Tuli käytyä taasen synnärillä tuossa viime vuoden viimeisenä päivänä. Nyt joutuu siis vuorokauden ajan pissimään purkkiin, jos sattuukin olemaan proteiinit koholla pitkäaikasesti mikä viittaa raskausmyrkytykseen. Semmosta herkkua sillä kertaa. Samalla sitä joutui verikokeisiin. Masuasukilla syke huiteli korkeimmillaan 170! Oli pienet jumpat menossa. :D Itellä oli verenpaine ihan ok, nyt joutuu kotona mittailemaan. Vähänhän tuo pelottaa meinaako se raskausmyrkytystä pukata päälle vai ei. Pitäisi sairaalakassi pakkailla valmiiksi, jos sattuukin tulemaan lähtö aikaseimmin. Laskettu aikahan on 18.2., mutta saattaahan aikasemminkin tulla tai joutua osastolle. Huh. 
Tuossa huomattiin, että jalat on kuin kaksi halkoa. Niin jumalattomat turvotukset jaloissa! Plääh.

Sorruin tuossa ostamaan alesta ihanan pienen mekon! En voinut vastustaa enää kiusausta. ;) Meinasin siihen neuloa pehmeästä langasta villatakin, pienen hatun ja ehkä jotain muutakin. :) Itselle löysin alesta nimiäisiin mekon ja hartiahuivin. Kokeilin sitä, hyvin muuten mahtuu, mutta tissit on vielä vähän liian isot ettei mene kiinni. :D

Masuasukki jaksanut potkia, yöt antaa nukkua. :) Kyllähän sitä on ihanaa olla raskaana, mutta toivoo että saisi nyytin syliin. Nyt vaan toivotaan, että saadaan nyytti syliin helmikuussa.

Nyt vähän harmittaa, kun mies sanoi autossa, että on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät oli, että pääsi vihdoin ja viimein koulutukseen. Huonot, että koulutus alkaa jo tammikuussa 5pvä Helsingissä ja toiset 5pvä maaliskuussa. Nyt vaan jännätään, ettei synny ennen helmikuuta!

*UUSI VUOSI UUDET KUJEET*

 

ilotulitus.jpg

 

Uusi vuosi vaihtui anoppilassa neuloen. Katsottiin televisiota, käytiin saunassa ja oltiin vaan. Muutama raketti näkyi, kun ihmiset ampui. Kaikkein hauskinta oli, kun käytiin potkuroimassa ja koira halusi tulla potkurin kyytiin istumaan! Pitkän aikaa istui siinä, kun työnteli! :D Hih. Nyt on sitten raukka ihan väsynyt, nukkuu lähinnä. Onhan se rankkaa.

Tänään oli tarkoitus leipoa tiikerikakkua ja laittaa suklaapaloja sekaan. Vähän herkutella. :) Kunhan tämä päänsärky loppuisi, ei kehtaisi särkylääkettä ottaa. :/

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 ! <3