Eilen neuvolassa antoi monta aikaa ja totesi lopuksi, että näiden aikojen jälkeen tavataankin sitten kerran viikossa! Mahtaa olla haastavaa lyllertää neuvolaan, täytyy varata enemmän aikaa kohta kuin se 45min! Ainakin ehtii hetken hengähtää ennen neuvolaa. :) Aamuaikoja, 8.30 joten tietää sinä aamuna aikaisia herätyksiä ja myöhemmin päikkäreitä. ;)

Mihin se aika on oikeasti livennyt sormista? Vastahan sitä plussailtiin, suunniteltiin muksua, haaveiltiin omasta naperosta ja nyt jo rv30! <3 Luulin, että aika tuntuisi pitkältä. Varsinkin, kun kotona joutuu olemaan päivät. Mutta niin se on vain mennyt eteenpäin hurjaa kyytiä. Pian saadaan oma muksu syliin ja voi vauva-arki alkaa! <3 Se tietää sitten unettomia öitä, pyykkiä ja kotihommien jäämistä. Onneksi mies on isyyslomalla + ottaa omat jäämättä pitämät lomat eli sen 6-7vko! Ehkä pieni hengähdystauko tulee siinä tarpeeseen ja opettelu uuteen arkeen. :) Niin siinä opetellaan me, samoin kuin masuasukki. :)

Masuasukki on jaksanut kääntyillä vatsassa, potkuvoimaa riittää. :) Pitäähän se potkia, tila alkaa vaan käydä aika ahtaaksi. :) Haaroja vaan pidetään aina tiukasti kiinni, syke huitelee 160kieppeillä. :) Eilen oli jumppatuokio menossa, kun kuunneltiin sydänäänet. :)

Tänään tuli herättyä aikaisin. Noustiin koiruuden kanssa 7 aikaan ja otettiin vielä tunnin unet päälle myöhemmin. Oli jotenkin ihanaa istua kyntteliköiden valossa, ulkona vielä pimeää ja rauhallista. Hetki rauhallisuutta. :) Semmosta pientä hiljaisuutta, ei kiirettä mihinkään, omat ajatukset seurana ja kynttilikkö tuomassa valoa pimeytyyn. Joulutunnelmaa heti aamusta. :)

Iskeekö aikapula? Pikkuisenhan tässä alkaa jännittää tuon huoneen kuntoon saaminen, aika alkaa tosiaan käymään vähiin! Jouluksi suunnitelmia lähteä reissun päälle, tammikuussa olisi jo synnytysalissa käyminen ja siihen tutustuminen. Kunpa nyt sitä sitten pysyttäisi tuolla masussa loppuun asti! :) 

Mies pohtinut kovasti lattiamateriaaleja huoneeseen ja tapetteja, värejä muualle taloon ja mitähän kaikkea! Hyvä, että joku jaksaa näitä asioita pohtia, eikö? ;)

Aivan mielettömästi tehnyt tämän päivän mieli SUKLAATA! Kauppa olisi heti alapuolella, mutta koetan olla menemättä ja ostamatta! Jospa sitä tekisi vaikka jälkiruoaksi suklaavanukasta tai muuta, ei ihan niin makiaa vatsan täydeltä.. ;)