Sokerirasituskoe ei ollut ihan niin paha, kuin luulin. Litku maistui vadelmalle, tosin hyvin imelälle ja teki tiukkaa juoda se. Yksi arvo oli hieman poikkeava, diagnosoitiin raskausdiabetes. Nyt 2vkon ajan joka päivä mitata joka ateriaa ennen ja tunti jälkeen verensokerit. Jos poikkeamaa on usein, sitten äitiyspolille ja insuliinille. Toivottavasti sitä ei tarvitsisi! Jospa nyt tulisi syötyäkin säännöllisemmin ja terveellisesti.
Eilen kävin neuvolassa hakemassa sokerinmittausvälineet ja lippua lappua! Jospa mieskin osallistuisi tähän hommaan ja alkaisi syömään kanssa samallalailla, kun minä. Eihän se kenellekkään pahaa tee. ;

Ulkona alkoi satamaan lunta. Tuleekohan musta joulu, kun vähän väliä sataa vettä ja sitten sulaa pois tai vesi vie mennessään. :/

Isänpäivä olisi sunnuntaina. Laitoin eilen postiin menemään iskälle itse neulotut villasukat ja kortin. Muuta en keksinyt ja ajattelin kuitenkin jotenkin muistaa. Miehelleni ostin eilen isänpäiväksi lahjan, puuttuu vielä pari osaa. Mutta jotain pientä muistamista silti. :) Eli miehelleni itselleen sukat ja tulevalle muksulle sitten bodyn, johon kuuluu housut ja hattu ja sitten sukat. Bodyssa ja sukissa lukee Mum+Dad=Me. <3 Oli jotenkin hellyyttävät! Saapi sitten isäntä ihan itse pukea ne lapsukaiselle. ;) Siihen vielä tutti ja se olisi valmis paketti. :) Tulee varmasti jotain kommenttia "Ei siun olisi tarvinnut", mutta eihän sitä aina isiksi tule ja pitäähän sitä jotenkin nyt muistaa. :) Pianhan se maailma mullistuu! :)

Nyt olen rentoutustuolissa käynyt ja täytyy sanoa, että se todella auttaa selkään! Selkä on paremmassa kunnossa, ei koske niin usein ja kävellä voi vähän pitempiä matkoja ilman kipuja! Todellinen riemuvoitto! Ensi viikon keskiviikkona olisi viimeinen aika, noo, toivottavasti ei enää kipeytyisi niin pahasti. :)

Äippäpakkaus pitäisi postista tulla tupsahtaa viimeistään ensi viikolla! Tuli ilmoitus, että on hyväksytty ja 2vkon sisään tulisi postiin. ^^ Pääsee sitten kahtelemaan mitä kaikkea sieltä löytyykään! :)

Huone on aika hyvässä mallissa, huomenna tai viikonloppuna mennään ostamaan pääväri huoneeseen. :) Alkaa pikku hiljaa jännittää, miten sitä sisustaisi! :)

Onhan tämä "pallo" ihana, hankalaa vaan sukkia välissä laittaa jalkaan. :D Yöllä kuitenkin saa unta, joskus heräsin aamulla siihen, kun potkasi kovaa. :) 

Mitähän sitä vielä? :) Vointi on ollut suhthyvä=pientä flunssaa yrittää jatkuvasti pukata. Neulomiset on nyt hyvässä mallissa, itselle aloitin tennarisukkia tekemään. :) Kerrankin itselle eikä aina muille. :D
40min päästä nappaamaan sokerit, miten on pompannut..!