Tänään kävin siis lääkärissä ja määräsi pahoinvointiin lääkettä sekä 2viikkoa sairaslomaa. Sano, että lisää hakemaan vaan sairaslomaa jos ei ala asettumaan. Se vähän jännitti, miten reagoi lääkkeisiin, on nimittäin kolmiolääkkeitä..

Tänään otin yhden, pakko oli unet vetästä. Automatkan jälkeen samantien oksentamaan, mutta onneksi olo helpottui sen jälkeen hiukan. Nyt koettanut lepäillä. Ei oikein jaksa tehdä mitään, siis olen netistä metsästänyt lisää Muumituotteita kokoelmiin.. ;)

Masu vaan kasvaa, rv 14+1 menossa. :) 

Muksunhuone alkaa näyttää hyvältä, vielä puuttuu hiominen + pohjamaali. Pohjamaalata ei uskalla ennen kuin tietää kumpi tulossa.. <3

Kovasti tekisi mieli alkaa pyykkäämään muksunvaatteita, muttei vielä kehtaa! :) Liikaa aikaa, sitten ei ole mitään tekemistä, kun H-hetki alkaa poltella.. :) Jos sitä lähempänä helmikuuta pyykkäisi.. :)

Tässäpä aloin kerran miettimään, kun on tätä painoa jo kuitenkin omasta takaa ( en ole siis mikään langanlaiha) ja tuli vaan mieleen... Näyttääkö sitä muille, että on raskaana? Kaikkea sitä miettii, tuota ihan vaan mielenkiinnosta.. :)

Jos nyt jatkaisi Muumien selailua, sitten kenties loistavaa kasvissosekeittoa ja omenamehua kera kirjan. <3

Happy Family - David Safier

Neljääkymmentä ikävuottaan lähestyvä Emma Wünschmann on uhrannut lupaavan uransa kustannusalalla perheensä vuoksi. Emman lastenkirjakauppa on konkurssin partaalla, perheen murrosikäinen tyttö pitää äitiään totaalisen nolona, poika elää vain lukemiensa kirjojen maailmoissa ja aviomies on burnoutin partaalla. 

Asiat saavat käänteen kun Emman vanha kollega tarjoutuu järjestämään lukutilaisuuden Stephenie Meyerin kanssa Emman kirjakaupassa. Emma ja muut perheenjäsenet pukeutuvat tilaisuutta varten hirviöpukuihin ja illasta tulee katastrofi. Kotimatkalla Emma menettää auton hallinnan ja on ajaa vanhan naisen päälle. Raivostunut rouva langettaa perheen ylle kaamea kirouksen. Nyt he eivät pelkästään näytä Draculalta, Frankensteinilta ja muilta hirviöiltä, vaan heillä on myös hahmojensa tarpeet ja ominaisuudet. Wünschmannien täytyy löytää vanha rouva ja saada kirous peruttua.