Piti käydä keskussairaalassa kahtena päivänä peräkkäin. Ensimmäisellä kerralla mies oli mukana, ultrasivat, ottivat kokeita ja määräsivät vuodelepoon. Samalla saatiin kuunnella noin reilut 15min vauvan sydänääniä, kovasti kääntyili, pari kertaa potkaisi anturiin ja vatsaa. :)
Sain kummallakin kerralla kortisonipiikit vahvistamaan vauvan keuhkoja, jos sattuukin aikaisemmin syntymään. Kahden viikon päästä olisi kontrolliaika, aikaisemmin joutuu menemään, jos alkaa supistelemaan tai muuta ilmenee. Se tietää taas sitä taksireissua, kävellen ei onnistu niin pitkää matkaa tekemään. En tiedä testin nimeä, mutta teki jonkun testin ja sanoi, että jos se on positiivinen, niin sitten ottaavat osastolle tarkkailuun. Totesi, että ihmettelee kyllä jos onkin positiivinen ja onneksi tuo negatiivinen oli. Nyt sitten jännätään tuleeko sieltä soittoa, tarviiko alkaa antibiootille vai meneekö vaan levolla.

Ultrasi vielä sukupuolta, kun pyysin ja totesi, että varovainen tyttöveikkaus. <3 Lääkäri ja kätilö oli kumpikin siinä mukana, mutta ei ollut täysin varmaa kumpi. Pääasia, että on terve ja syntyisi sitten helmikuussa. <3 Painoa oli lapsukaiselle kertynyt jo 1,6kg! Nyt sitä aletaan vaan masussa lihoamaan. ;)

Toisella kerralla sain taas piikin persuuksiin ja piti täyttää lappua. Lapussa oli mm. pelkääkö synnytystä, haluaako käydä siitä puhumassa jonkun kanssa, saako hätäkasteen tehdä, etunimet tytölle ja pojalle. Mies sai tietää eilen vasta tytön etunimen, hih. ;) 

Tottakai harmittaa, kun on liikuntakielto. Vuodelepoa oikeastaan vaan, mutta pientä kotiaskaretta touhuillut, eli lähinnä istumista ja makoilua. Eilen kaupungilla oli pakko pysähdellä vähän väliä, alkoi supistelemaan imakasti. Oli jotain hyötyä käydä kaupungilla, löysin mammahousut, ohkaset ja collegepöksyt ja paidan! :) Hyviä löytöjä, ei tarvitse venyttää omia housuja/paitoja. :D Varsinkin, kun tämä masu tästä vielä meinaa kasvaa, hui! :)

Vähän huolettaa tuo verensokeri tilanne nyt. Ei saa liikkua, niin ei saa laskettua verensokereita alas niin tehokkaasti. Täytyy siis niin tarkkaan alkaa katsomaan mitä sitä oikein syö. Varmasti joutuu äippäpolille ja saa lääkityksen, vauvan kannalta ajatellen se olisi ehkä fiksuinta. 

Tiistaina lähdetään reissun päälle ja torstaina takaisin kotiin. Lyhyt reissu siis tiedossa, mutta mukavaa vaihtelua. Tammikuussa lähdetään miehen kanssa sitten viime hetken ostoksille, mm. vaippoja ja rasvoja ostamaan. Täytyykin tehdä jo pientä listaa mitä sitä oikein kannattaa ostaa ja mitä jättää ostamatta, ettei tule turhaa tavaraa sitten mukaan. :)

Huh, miten tuo täysikuu jaksaa valvottaa! Ihan jotain hirveää! Kahtena yönä en saanut juurikaan unta, närästi ja päätä särki. Rennie onneksi tuo helpotusta, Ranixalia en uskalla edes enää kokeilla, pahentaa vaan. Alaselkä meinaa taas jumitella, tänään jos ottaisi rentoutuspiikkimaton ja sen päällä makaisi. Jos se auttaisi hiukan. Närästystä ja selkäkipuja lukuunottamatta olo on ollut hyvä. Vauva voi hyvin ja jaksaa potkia. <3 

Nyt seuraa vaan nämä jännät ajat, syntyykö ennen laskettua aikaa vai meneekö laskettuun aikaan vai jopa yli! Ovat ainakin monta kertaa viitanneet lääkärit siihen suuntaan, että hyvinkin voi tulla ennen laskettua aikaa. Kunpa vaan kaikki menisi hyvin. <3

Jospa sitä lähtisi kohta vähän kirjoittelemaan kirjeitä, että saisi ne pois alta ja sitten matolle ja Täydelliset naiset pyörimään, koira kainaloon ja ihan olla vaan. :)