Ensimmäisiä liikkeitä havattu jo aikaisemmin. Tuntui, kuin ilmakupla olisi puhjennut vatsassa. Kädellä hellästi painaessa tuntui.
Nyt viikolla 18+ on alkanut tuntumaan illalla hassua "muljahduksia" ja "kutittelua" vatsassa. :) Siitä se lähtii pikku hiljaa. :)

Enää tasan 2viikkoa ja saadaan TOIVOTTAVASTI tietää kumpi olisi tulossa. :) Itse olen vahvasti edelleen sitä mieltä, että tyttö. :) Sen näkee sitten, innolla odottaen.. ;)

Nyt viikko vielä sairaslomaa ja sitten kokeilemaan miten se lähtee töissä sujumaan. Itse epäilen vahvasti, ettei tule mitään. Ihan vain, kun nostot/siirrot/kyykistelyt ei onnistu ja selkään alkaa käymään jo muutaman tunnin jaloilla olo. 
Viimeeksi työkokeilun jälkeen en päässyt melkeistään sängystä ylös! Niin kipeäksi meni selkä. :( Toivottavasti nyt menisi paremmin..
Eihän tässä työsopimustakaan ole jäljellä, kuin reilut 3viikkoa.. Mihin se aika on hurahtanut?

Nyt on tullut luettua urakalla, siis todella urakalla! :) Täytyy lukea vielä, kun siihen on aikaa.. ;

Tein elämäni ensimmäiset villasukat. Pikku virheitä, mutta hyvät ja lämpimät jalassa. Aloitin sitten toiset isännälle, kun pyysi itselleen. Ne taitaa onnistua jo vähän paremmin.. ;) Mutta harjoitushan tekee metsurin.. ;)

Outoja mielihaluja, mitä ne on? :D Vielä en ole näihin törmännyt, vaikka isännän mielestä sitruunamehun laittaminen ranskalaisiin on outoa.. ;)

Jospa sitä kohta alkaisi tuntea vaikka pikku hiljaa potkutkin.. ;)