Elikkäs 4.10. meillä oli rakenneultra. :) Muksulla oli kaikki hyvin, raajat kaikki oikealla paikalla ja ei mitään hälyttävää. Tosin viikon ja päivän edellä menossa jo! :D Vähän hämmenti, kun ei kysynyt halutaanko tietää sukupuolta vai ei, itse ei tajunnut kysyä, kun oli itsekin vähän hämmentynyt mitä nyt tapahtuu. Tuskin siitä olisi saanut selvää, oli niin monella mutkalla pikkuinen. :)

Ekat potkut jo havaittu, mieskin ne tunnisti tuossa aikaisemmin. :) Kovasti möyritään ja kääntyillään, potkitaan varsinkin. :) 

Jotenkin on huojentunut olo, kun tietää että kaikki on hyvin. Sydämessä kaikki mitä pitääkin, ei mitään rakenteellista vikaa. <3 Aina jännittävää nähdä oma lapsi masussa! <3 Pituutta lapsukaisella oli huimat 20cm ja painoa vajaa 400g! :)

Viime neuvolassa kuunneltiin taas sydänäänet. Totesi neuvolatäti, että nyt ei kuulu niin hyvin, on ilmeisesti väärinpäin. Samantien kunnon kohina, potku ja niin kuultiin paremmin sydänäänet! <3 Kauheaa ravia! :)

Onhan tuo nytten paljon huojentavaa, kun tuntee potkut ja liikkeet. Ei ole niin isoa pelkoa, ollaanko siellä hengissä vai ei! 

Kysyin vielä lääkäriltä eilen olisiko mahdollista nähdä sukupuoli ensi lääkärikerralla, kun ultrataan ja totesi, että se on mahdollista JOS pikkuinen on vaan hyvässä asennossa. :)

Nopeaan aikaa tuntuu hurahtavan ohitse. Vastahan sitä saatiin tietää, että pikkuinen siellä köllöttelee. :) Helmikuuhun ei ole enää niin pitkä aika mitä sitä luuli..

Nyt olen tässä pikku hiljaa hurahtanut villasukkiin! Olen neulonut miehen vanhemmille sukat, miehen veljen lapsille (toinen sukka puuttuu enää pojalle) ja sitten vielä pitäisi naapureille ja miehen veljelle ja avokille neuloa! Riittää neulottavaa, mutta se on yllättävän rentouttavaa ja mukavaa puuhaa iltaisin. :) Lukeminen nyt sitten jäänyt vähän vähemmälle..

Mitäs muuta? Ai niin, olen nyt sairaslomalla töiden loppuun asti selän takia. Aloitan huomenan fysioterapian, jos se auttaisi vähän selkäkipuihin. Pottuvarpaassa ilmeisesti hiusmurtuma, kiitos koiran! Hyppäsi siihen päälle ulkona.

Remontti on vähän jäissä tällä hetkellä, miehellä 2vkoa lomaa tässä kuussa (alkaen muuten ensi viikosta!) ja viikko ainakin ollaan mökillä viettämässä mökkielämää, käydään mummolla näyttämässä mahaa ja saadaan äidiltäni lapsen vaatteita ja kirjoja. :)

Toinen lomaviikko olisi sitten tarkoitus tuo huone saada kuntoon. Ei enää kovin paljoa puutu, motivaatio tuntuu olevan vain mieheltä välillä hukassa.. ;) 

Pahoinvointi hellittänyt otettaan! Lääkkeitä ei tarvitse enää ottaa, tosi harvoin. :) Sen osalta on tosi helpottunut olo. :) 

Ja sitten kuulostelemaan potkuja.. :) <3