Ranne sanoi vaihteeksi sopimuksensa irti, nyt ei sitten neulota. :( Teekupin nosto ym. tuottaa kipua, nyt koettanut pitää levossa ja kylmägeelillä hoitaa. Hankalaa asioita yrittää yhdellä kädellä hoitaa, astiapesukoneen tyhjennys.. Noo, kyllähän tuolla jotain kärsii tehdä, ettei ihan jumitu yhteen kohtaan. :)

Käytiin eilen Vuokatin Amarillossa syömässä naapureiden kanssa. Tuuli oli kamala, mutta ruoka hyvää! ;) Ruoka tuli nopsaan, ei ole varmaan koskaan ennen noin nopeasti annokset tulleet. :) Tosin porukkaakin oli vähän.. :)

Huomenna loppuisi toivon mukaan tuo verensokereiden mittaaminen, aika rasittavaa, kun pitää kellottaa syöminen ja katsoa vähän mitä syö, milloin syö. Sitten napsitaan vaan arvoja. Huoh.
Noo, huomenna on neuvola ja ultra! <3 En malta odottaa huomista! :) Olen jo kauan odottanut tätä reissua, saadaan tietää sukupuoli.. ^^ Mies ei tulekaan mukaan, säästää yhden pekkasen myöhemmäksi. Perhevalmennukseen tai kuten hän itse aina toteaa, puhallusharjoituksiin ja päästään puhkumaan!

Olo ei ollut kovin hyvä. 2päivää päänsärkyä, mikä ei tahdo lähteä lääkkeillä. Niin kovaa alkaa särkemään, että laittaa oksentamaan. Nyt onneksi helpottanut olo! Vähän meinaa vatsassa pyöriä muukin kuin muksu. ;) 
Eilen oli sellaiset bailut menossa vatsassa, piti napata miehen kädestä kiinni ja saihan tuo kokeilla, kun muksu potkaisi kunnolla. :) Voi sitä ilmettä!<3 Niin epäuskoinen ja ilahtanut samaan aikaan. :) 

Olisi jo tiistai.. Tätä hokenut ties kuinka kauan jo! Tänään koetin hieman siivoilla, huomenna tulevat jotain puhdistusta tekemään. Imurointia en uskalla edes yrittää, saa mies sen hoitaa. :)

Vaatteita tullut pestyä urakalla, onhan niitä kertynytkin.. :D Lakanatkin on pestynä, odottelemassa valmiina. :) Oli jotenkin ihanaa pesty vaatteita, se hieman tympäsi reilun tunnin istumisen jälkeen, kun vaatteita lajitteli. Kaikissa ei ollut  kokolappua.. 
Alakerta on pomminjäljiltä, nice! Vauvanvaatteita Kelan äippäpakkauksessa, puhtaita pyykkejä, pinnasänkyä, rattaat.. :)

Tuossa viime viikolla postin mukana tupsahti lappu. Äitiyspaketti on saapunut! Miehen kanssa haettiin ja yllättiin miten ISO paketti oli! Huh! Olihan siellä kyllä sitä tavaraakin, ei siinä. Ihasteltiin mitä kaikkea sieltä löyty. Mm. potkuhousuja, ihana norsupaita johon ihastuin heti! :) Tässä tarkempaa informaatiota; http://www.kela.fi/aitiyspakkaus .
Kyllä tuon mielummin ottaa, kuin rahana. Saa paljon erilaista vaatetta, kylpymittaria jne. :)

Joku totesi, että tuo on niin poikamainen. En nyt tiedä. Turkoosi nyt menee kummalle vaan ja mieheni sanoja lainatakseni "eihän se muksu tiedä mitä sillä on yllä!" Niinpä. ;)
Meillä on mm. punaista, yhdet vaaleanpunaiset haalarit.. Eihän sitä VIELÄ tiedä kumpi tulee, mutta eihän se muksu tosiaan vielä ymmärrä mitä on päällä. Kunhan on jotahin. ;)

Kyllä sitä ostettavaa vielä on, mm. amme, vaipat jne. Kyllähän mie tuon miehen raahaan tuonne "vauvaparatiisiin", ihan vaan vertailemaan hintoja. Liikkeessä yllättävän kalliita uutena ostettuna kaikki ja kun ei ole yhtään kilpailua.. Netistähän tuota löytyisi, mutta tekisi niin mieli sinne kauppaan mennä.. :)

Tulihan tuossa uusi takki ostettua, meinaa entiset kiristää oudosti vatsan kohdalta.. ;) Kunhan ei tarvitse palella tuolla ulkona, jos se edes meinasi kunnon talven tehdä!

Mutta, jos sitä selailisi noita äippävaatteita, meinaa paidat olla aika pikkuisia ja nousta ikävästi.. :)